021a62a13c725ad3244359289d2a0e46.txt.

joi, 5 ianuarie 2012

Doar DEMON....

sursa : http://www.mytinyphone.com/
- voi chiar nu intelegeti aceste principii....chiar nu intelegeti ca in viata nu totul trebuie sa fie calcat in picioare???...vedeti bine ce se intampla in jurul nostru....vedeti bine ca daca intoarceti spatele, exista un "inger" care-ti infige cutitul in spate si in timp ce zambeste draconic, il rasuceste tot mai mult si mai mult?? ce vreti cu adevarat??...sa dormiti linistiti sau sa va treziti de fiecare data cand se aude cel mai mic zgomot??... le privesc pe toate trei...stau in fata mea si nu spun nimic...au invatat cel putin un lucru de la mine...sa nu lase privirea in jos indiferent de situatie....sa-si scruteze interlocutorul...sa-l tintuiasca si sa-l domine numai cu privirea...asta incercau si ele sa aplice....si sa dea naiba daca reuseau macar putin...cel putin era de admirat ca incercau....frumos imbracate...cu arome de parfumuri ce-ti taie respiratia....cineva era dat cu un parfum ieftin...simt asta de la o posta...simt aromele ca si cum eu as fi fost cel care le-a conceput...continui doar sa nu ma opresc...stiu ca ma urasc pentru atitudinea mea...stiu ca ma cred un ingamfat peste masura...dar nici ca-mi pasa ceea ce gandesc despre mine....am trecut prin prea multe ca sa-mi mai pese...important este sa invete ceva....sa fure cate ceva....important este sa nu faca aceleasi greseli pe care eu le-am facut....sa nu se vanda ieftin....ahhh cand stau si ma gandesc la mine cel ce-am fost...la concesiile pe care le-am facut...la clipele pe care le-am pierdut....la durerile pricinuite de incapatanarea mea crezand ca pot muta muntii din loc....adoram hazardul...si acum il ador....nu-mi pasa ce lasam in urma pasilor mei...in urma deciziilor mele...cate cadavre, cate suflete pierdute in neant...avocat fara suflet...suflet fara inima......
- ne faci morala ca la gradinita.....zice Diana in timp ce-si aprinde o tigara...chiar nu inteleg cu ce am gresit...lucram de ceva vreme impreuna si tocmai acum ai luat foc....ma priveste in ochi....albastrul din ochii ei ma conduce spre un taram de liniste...de acalmie nefireasca....incearca sa ma tintuiasca....vorbeste intr-una dar mintea-mi zboara in alta parte...fractiuni de introspectie din trecut ma fac neatent...inert.....asa eram si eu la 26 de ani....acum sunt transformat total....aripile ce le am in spate s-au transformat in tentacule osoase....ohh doamne...ce tinere sunt...
- sa va explic ceva dragele mele.....astazi a fost un test....ma privesc nelamurite....li se citeste pe fata o urma de neincredere in ceea ce spun....da exact....domnul..... era prietenul meu....si tot ceea ce v-a intrebat...a fost un veritabil test zamislit de mintea uman de inumana a unuia ca mine....si voi ...a-ti picat in plasa....ce sa va fac....o sa va fac morala pana cand o sa intelegeti....asta este....daca avea si pe mine cine sa ma indrume cand eram la inceput....daca aveam cu cine vorbi...daca era unul ca mine care sa-mi faca o nenorocita de morala.....nu mai faceam atatea necropsii printre articolele de lege...nu ma aruncam fara sa gandesc...nu muream fara sa traiesc....si uite-ma acum....un asasin emotional fara scrupule...nu vreau sa pateasca si altii ceea ce am patit eu...nu vreau pentru ei chinurile si zbaterile pe care le am eu...nu vreau...si ei nu stiu...si ei ma vad ca pe unul care nu este de-ai lor...ca pe unul care este intotdeauna nemultumit....cand de fapt le vreau doar binele....nu vreau sa minta si sa tradeze...nu vreau sa insele si sa juiseze....nu...exclus....habar nu aveti ce vreti de la viata...asta este....va legati singuri si va place sa stati inchisi intr-o celula fara pic de lumina....sa platiti soarele ca sa-l vedeti....aveti vise?? aveti dorinte?? ....nu le omorati printr-o simpla semnatura facuta cu un stilou scump....care este modelul vostru in viata??ma privesc deja satule de morala...pana si eu sunt satul de morala mea ....ce ciudat un moralist far' de morala....un anarhist care cauta cu inversunare furcile caudine mai abitir decat cauta   un om pierdut in desert oaza racoroasa si primitoare....citesc admiratie in ochii lor...cred ca sunt nebun....cum dracu sa citesc asa ceva cand de fapt am fost atat de inuman...o Golgota de idei si cuvinte insiruite...lasa-i sa ma urasca atata timp cat se tem de mine....mi-e drag de ei...sunt ai mei...toti...au mancat cu mine la aceeasi masa...am baut cafele impreuna..am fumat si am brazdat tarisoara asta in lung si in lat....de ce dracu sunt atat de nesuferit cu ei cand gresesc????....nu mi-ati raspuns la intrebare.....zic eu oprindu-ma.....
- tu esti ceea ce vrem si noi sa fim....spune Cristina in timp ce-si focaliza atentia asupra mea.....raman perplex....nu pot sa scot nici macar un cuvant...sunt gatuit de trecut....ca mine?????cum dracu ca mine....ce vad ei nu este ceea ce sunt eu....ce sunt eu nu este nici a mia parte din ceea ce cred ei.....nu sunt un model...pentru nimeni....decat  pentru fiica mea....ca tata....ATAT!!!


14 comentarii:

  1. esti formidabil Dev.frumos, un adevarat barbat.te respect si te-as invita la un ceai.ce zici?Dya

    RăspundețiȘtergere
  2. ".sunt gatuit de trecut....ca mine?????cum dracu ca mine....ce vad ei nu este ceea ce sunt eu....ce sunt eu nu este nici a mia parte din ceea ce cred ei.....nu sunt un model...pentru nimeni....decat pentru fiica mea....ca tata....ATAT!!!"...oare?Kisses,Dev..

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa moara dracu dacă nu esti extrem.cum dracu reusesti sa mori da totuși sa fii viu nu inteleg.sa dea dracii dacă nu e adevărat ce spui in titlu blogului lasa mă fratele meu ca mă omori cu atâtea întâmplări.tare as vrea sa te cunosc știu ca suna ciudat de la un bărbat dar mor de curiozitate.Bafta omule.

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULTI ANI!!!. UN AN MAI BUN SI MAI LINISTIT SUPER POSTAREA,NU INCETEZI SA MA UIMESTI. IN TOATE ASTEA AI MARE GRIJA DE TINE.....SI DE FAMILIA TA....BINE AI REVENIT PRIETEN DRAG :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Este tot ce conteaza...faptul ca esti un model pentru fiica ta ,iti poate da aripi ...te face sa mergi inainte ,sa privesti cu zambete...si sa speri. Ea o sa iti dea putere sa faci si sa treci prin orice ......:)

    RăspundețiȘtergere
  6. "-tu esti ceea ce vrem si noi sa fim"...da, esti modelul integru si demn de urmat...
    cat despre modelul de tata...ai cea mai mare calitate, IUBIREA fiicei tale!

    Ina

    RăspundețiȘtergere
  7. Dya : daca m-ai invita la ceai te-as refuza..cu siguranta si tu sti asta..dar observ ca pe zi ce trece perseverezi....chiar adori refuzurile??:)

    RăspundețiȘtergere
  8. B: ma bucur ca esti aici...nu oare...sigur!!

    XERES : ce-ti mai place shaorma...sper ca nu ai apucaturi nesanatoase...sau ai??:)

    FreziaViridis : am grija ...am tigarile la mine si nu mi-e frica:)) bine te-am gasit!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Crisa : nu pot decat sa te aprob...asa este...un sentiment unic pe care nu toti il cunosc!!

    Ina : nu sunt nici integru si nici demn de urmat...poti urma un demon??...cu iubira fiicei mele sunt de acord...de ea sunt indragostit:))

    RăspundețiȘtergere
  10. daca e unul 'autentic'...toate panzele sus!:))
    sa combat...sunt sigura ca as primi acelasi raspuns pe care l-a primit si Borgia...:)

    Ina

    RăspundețiȘtergere
  11. Dev..eu sunt de acord cu Crisa.
    Si daca doar pentru fiica ta esti un model bun de urmat,acela de tata...este de ajuns.
    Iar cei care doresc sa fie ca tine ,isi doresc asta doar pentru ca au vazut ce ai lasat tu se sa vada si poate e de ajuns pentru ei..
    Ca sunt lucruri bune sau nu,ramane de ,,cernut"..
    Parca mi-e dor de o cafea...

    RăspundețiȘtergere
  12. Si de ce nu ai fi tu un model bun ?:)
    Gandesti la un alt nivel , diferit, rational , moral .

    Nu sunt multi asa , daca macar un angajat de-al tau ajunge sa se ridice la nivelul tau , sa refuze tentatiile sau sa gaseasca o cale pentru a lei rezolva , atunci ar trebui sa fii multumit :)

    RăspundețiȘtergere
  13. scorpio72 : vineeeeeee cafeaua:))
    da...numai pentru fiica mea sunt un model bun...atat!

    RăspundețiȘtergere
  14. Andix3 : pentru ca gasesti ceea ce vrei si ceea ce nu vrei ...ceea ce ai visat si ceea ce ai urat...este mult de povestit...

    RăspundețiȘtergere